Opdrachtgevers

WeR1 Connection Uitzendbureau

DE VERBINDING NAAR JOUW PERFECTE KANDIDAAT.

hoe houd je personeel altijd betrokken, gemotiveerd en gelukkig

Vacature plaatsen

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Functie*

  Aantal kandidaten*

  Upload hier de vacature-omschrijving. (max 1 mb; alleen .pdf of .docx bestanden)

  Opmerking


  Waarom WeR1 Connection

  Sterk in verschillende sectoren

  We zijn begonnen met het leveren van professionals binnen de distributie- en logistieke sector. Tegenwoordig zijn we uitgegroeid naar een bureau die actief is in verschillende sectoren. Wij leveren professionals voor verschillende functies, van magazijn- en logistiekpersoneel tot sales medewerkers en van financiële en administratieve medewerkers tot medewerkers in de klantenservice. Deze kwaliteitspool van medewerkers is altijd beschikbaar.

  Maatwerk oplossingen

  We hanteren een flexibele en proactieve aanpak in al onze processen. Heeft u personeel nodig voor een langere periode? Een extra paar handen voor een klein project? De mogelijkheden van uitzenden zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat u toegang heeft tot gekwalificeerde medewerkers met 0 financiële risico’s.

  Werving

  Op zoek naar iets anders? Daag ons uit! We zullen meer dan enthousiast zijn om onze andere kanalen, zoals advertenties en populaire vacaturesites te gebruiken om naar nieuwe kandidaten in andere sectoren te zoeken. Wij zijn specialisten in het ter plekke vinden van de juiste oplossing.

  Payrolling

  Het kan u veel tijd kosten om voor alle administratieve zaken van uw werknemer te zorgen, zoals salarisadministratie, werkgeversrisico, sociale premies, pensioenen, enz. Tijd is geld! Daarom biedt WeR1 Connection payrolling-diensten aan haar klanten en u kunt zich concentreren op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

  Werken met WeR1 Connection

  Stap 1

  Vertel ons wat je nodig hebt

  Heeft u vast of tijdelijk personeel nodig? Wat is het profiel van uw kandidaat? De beste manier om erachter te komen hoe wij u van dienst kunnen zijn, is door contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.

  Stap 2

  Samenwerking

  Wij nemen contact met u op zodra we uw aanvraag hebben bekeken. Wat verwacht je van ons? Vaste formules maken geen deel uit van ons motto, we hebben een flexibele en proactieve aanpak bij alles wat we doen. We gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

  Stap 3

  De juiste match

  Als duidelijk is hoe we onze krachten het beste kunnen bundelen raadplegen wij ons systeem en zoeken naar de juiste match voor de klus! Is het toch geen match? Geen zorgen wij gaan net zo lang door tot dat de juiste match  is gevonden!