nlenhr
nlenhr

Opdrachtgevers

DE VERBINDING NAAR JOUW PERFECTE KANDIDAAT.

Als uitzendbureau nemen wij alle noodzakelijke stappen voor de werving van uw ideale werknemer uit handen.

Hoe het werkt...

Stap 1

Vertel ons wat je nodig hebt

Heb jij vast of tijdelijk personeel nodig? Wat is het profiel van jouw kandidaat? De beste manier om te weten te komen hoe wij jou kunnen helpen, is contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier.

Stap 2

Samenwerking

Zodra jij  jouw aanvraag hebt ingediend, nemen wij contact met jou op. Wat verwacht je van ons? Vaste formules behoren niet tot ons motto! Flexibiliteit en een can-do mentaliteit staan bij ons voorop. Samen met jou gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Stap 3

De juiste match

Als het duidelijk is hoe we onze krachten het beste kunnen bundelen, raadplegen wij ons systeem en gaan dan op zoek naar de juiste match voor de job! Is het dan toch geen match? Geen zorgen, we gaan door tot de juiste match is gevonden!

Onze diensten

Uitzenden

Als uitzendbureau verzorgen wij alle stappen die nodig zijn voor de werving van jouw ideale kandidaat. Dit omvat het gebruik van ons professioneel netwerk en het benutten van alle wervingsmethoden die we hebben om jouw potentiële kandidaten te bereiken, kandidaten te interviewen, hen in te schrijven op onze loonlijst. Het belangrijkste is dat je toegang krijgt tot gekwalificeerde medewerkers met 0 financiële risico’s.

Werving en selectie

Liever iemand onder eigen contract? Een van onze belangrijkste diensten bestaat uit het werven, selecteren en in dienst nemen van kandidaten voor vaste functies bij jouw bedrijf. Wij zetten graag al onze wervings- en communicatiekanalen in om voor jou de meest geschikte kandidaat te vinden.

Payrolling diensten

Het kan jou veel tijd kosten om alle administratieve zaken van jouw werknemers te regelen, zoals salarisadministratie, risicobeheer in verband met compliance, socialezekerheidsbijdragen, pensioenen, enz. Door payrolling diensten uit te besteden, zorg je voor een succesvollere bedrijfsvoering omdat jij je  concentreert op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Op zoek naar iets anders?

Daag ons uit! Als jouw snelste recruiters zijn wij specialisten in het vinden van de juiste oplossing ter plaatse. Vertel ons wat jij nodig hebt door onderstaand formulier in te vullen.

Doe een gratis scan!

Niet zeker over de voordelen van werken met een recruitment bureau? Binnen 1 minuut kan je dit formulier invullen en te weten komen hoeveel geld en hoeveel uren je in totaal kwijt bent door zelf te werven. In ruil daarvoor ontvang jij ook de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden om jouw bedrijf te laten groeien.