Over ons

Hoe het is begonnen

WeR1 Connection is opgericht door twee voormalige collega’s Darko en Semih, voor wie ‘’krachten bundelen’’ de rode draad is in hun loopbaan. Vanuit deze denkwijze hebben de eigenaren de handen in een geslagen waardoor het uitzendbureau in 2018 officieel is geboren.

Werk en/of een baan geeft een actieve rol in de maatschappij en bevordert de ontwikkeling. Het is onze passie om te streven naar een win-win situatie voor mensen en bedrijven. Om samen met een bedrijf de juiste medewerker te vinden, passend binnen het bedrijf. Of andersom, de juiste baan te vinden bij een kandidaat.

Darko en Semih

WeR1 Connection als familiebedrijf

De sterke verbondenheid die wij als familie met elkaar hebben, voelen wij ook voor de mensen die wij blij maken met werk. En voor de bedrijven waarmee wij samenwerken. Wij zijn oprecht in elkaar geïnteresseerd en willen kandidaten én klantengoed leren kennen en begrijpen. Als we weten wat er speelt, kunnen we met passende oplossingen én de juistekomen.

Vertrouwd én vernieuwend

Sinds onze oprichting in 2018 staan wij bekend als betrokken, betrouwbare en loyale partner. We zijn vertrouwd én vernieuwend tegelijk: we zoeken constant naar nieuwe manieren om mensen en bedrijven bij elkaar te brengen en waarde toe te voegen aan ondernemingenén het leven van mensen. Wij leveren u de betrouwbaarheid die u van een bij de NBBU aangesloten uitzendbureau mag verwachten.

Efficiëntie

Wij werken efficiënt en eenvoudig. Dat bespaart kosten. Wij kennen de regio, de mensen, de omgangsvormen en brengen vraag en aanbod van (tijdelijk) personeel direct samen. Wij zijn zakelijk, snel, betrokken, toegankelijk en concreet. Geen mooie verhalen maar wel duidelijke.

A single link to tons of employment solutions.