nl
nl

Samen tegen Corona!

Een doel creëren in onzekere tijden

Samen tegen Corona! Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep, ook bij WeR1 Connection. Momenteel klinkt niks meer beangstigend dan de onzekerheid die we voor de toekomst hebben. Allereerst willen we iedereen bedanken met een vitale rol in onze samenleving. Ten tweede willen we bijdragen aan deze onvoorspelbare situatie door iedereen aan te moedigen een gemeenschappelijk doel te creëren. Onze missie is om twee partijen bij elkaar te brengen:

RIVM maatregelen

Wij blijven bereikbaar via e-mail en telefoon, WhatsApp en Skype maar dan vanuit huis. Wij zullen in deze tijd geen sollicitatie gesprekken voeren bij ons op kantoor, maar wel via Skype.

Wie zijn wij

WeR1 Connection is een uitzendbureau gevestigd in Amsterdam Noord. Wij hanteren een pro actieve aanpak bij alle uitdagingen die wij tegenkomen. Wij streven naar de perfecte oplossing op het juiste moment.

Cruciale beroepen

De Nederlandse overheid heeft een statement uitgegeven voor de behoefte in vitale beroepen op dit moment. WeR1 Connection wil graag de bedrijven helpen die juist nu te maken hebben met personeels tekorten. Onderstaande sectoren hebben behoefte aan extra krachten.

Solliciteren doe je zo

1. Solliciteer direct via onze formulier.

2. Telefonische screening.

3. Skype of Facetime gesprek, een gezicht bij de stem!

4. Digitale inschrijving (al je gegevens worden ingevoerd zodat wij een contract kunnen maken).

5. Aan het werk! Je wordt geplaatst bij een werkgever die jou extra hard nodig heeft.

6. Uitbetaling elke 4 weken!

Personeel nodig?

Wij willen helpen! Wij leveren extra werknemers tijdens deze hectische periode.

Heeft uw organisatie te maken met een personeelstekort? Of kan je gewoon wat extra handen gebruiken in deze periode? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Liever direct contact? 020-7373263

  Bedrijfsnaam*

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Functie*

  Aantal kandidaten*

  Upload hier de vacature-omschrijving. (max 1 mb; alleen .pdf of .docx bestanden)

  Opmerking