nl
nl

WeR1 Connects with ORAM

WeR1 Connection heeft zich sinds kort aangesloten bij het grootste netwerk van bedrijven in de regio Amsterdam. Net zoals ORAM willen wij als onderneming bijdragen aan de oprichting van een prominente en inclusieve metropool met een diverse economie.

ORAM vertegenwoordigd al meer dan 100 jaar een van de grootste zakelijke gemeenschappen in de regio Amsterdam. Als je een solide vertegenwoordiging van een ondernemend Amsterdam wil hebben, is het verbinden met ORAM als lid de beste keuze. Zij hebben al 600 grote en kleine leden, zoals WeR1 Connection, met wie meer dan 30 jaarlijkse vergaderingen worden georganiseerd.

De ORAM Winterborrel was een van die bijeenkomsten. Namens WeR1 Connection had een van onze CEO’s – Darko Osmanovic (rechts) het genoegen om te proosten en een babbel te maken met enkele van de gastleden. Wie weet welke nieuwe kansen voor samenwerkingen op ons staan te wachten in de nabije toekomst!

Photo credit: BenKotek

Subscribe

Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Ontvang direct in jouw inbox nieuwe vacature alerts en geweldige sollicitatietips voor jouw zoektocht naar een baan.

Om onze nieuwsbrief te kunnen ontvangen, moet u akkoord gaan met de volgende verklaring:

U kunt zich te allen tijde uitschrijven door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. Voor meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan, verwijzen wij u naar de Privacyverklaring.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.